Bodi

11. 1. 2011
Bodi

Že od decembra, ko sem pred prazniki namesto, da bi pekla piškote doma, v pisarni pekla modno prilogo za marčevsko Elle, mi z glave ne gredo bodiji, oziroma čisto običajne majice.

Pisane kot pri Max Mari, baletno nevtralni bodiji z globokim hrbtnim izrezom kot pri Chloé, plesni z eno naramnico kot pri Lanvin in majica v snežno beli kot pri Michael Kors. Skrivnost njihovega potencialnega modnega uspeha vidim v njihovi preprostosti, ki vsaki izbrani kombinaciji vdahne svežino, določeno mero ženske gracilnosti in tisti brezčasni občutek čistosti h kateremu poleti nezavedno strmimo vsi.

Fotografije Imaxtree

In zato jih hočem, belega, koralno rdečega in temno modrega.

Ponje sem se najprej odpravila k American Apparel, pa k Danzi, o njihovem prihodu v trgovino sem morila tudi že prodajalke v Max Mari, čeprav me ideja, da bom odštela vsaj 100 € za majico ne veseli najbolj. Vse do včeraj, ko sem si ob črnih širokih hlačah zaželela že pozabljen črn bodi. Seveda, Intimissimi.

Popoldne sem tam našla temno modro majico, točno takšno kakršno so na pisto poslali pri Max Mari, skoraj takšno. In ja, že ker mi medtem, ko sedem in skačem (test sem izvedla kar v kabini prodajalne) ne uide iz pasu hlač, je vredna svojih 20 €. Še bela in koralno rdeča.