To je 7 popolnih kosov za zimsko kapsulno garderobo

Ste pripravljeni na zimo? To so ključni kosi, ki jih boste oboževali še leta.


                    To je 7 popolnih kosov za zimsko kapsulno garderobo - Foto: Profimedia, Zalando

Ideja kapsulne garderobe je ustvariti vsestranski nabor oblačil, s katerim izognemo kopičenju garderobe: dovoljeno je hraniti oblačila, ki v nas prebudijo posebne spomine, tista, ki so povezana z določenimi trenutki rasti, ali ki so nam jih podarili prav posebni ljudje.

Stari dodatki, prekratka ali pretesna oblačila ali oblačila, ki vam že leta ležijo na dnu omare, podarite naprej ali prodajte na spetnih mestih za oblačila iz druge roke.

Kateri so ključni kosi za zimo, ki jih lahko dodate v svojo kapsulno garderobo?

1. Vpadljiv plašč

Ker so kosi kapsulne garderobe običajno enostavni, minimalistični in enobarvni, lahko kompromis sklenete pri plašču, ki je lahko živahnejše barve ali z vpadljivim vzorcem.

2. Oversized srajca ali srajčna obleka

Srajco lahko na tisoč in en način kombinirate vse dni v letu - samostojno, pod puloverjem, preko majice, kot obleko ali zavezano v pasu. 

3. Črni gležnjarji

Gležnjarji, s peto ali brez, so popoln in nepogrešljiv par obutve vse od jeseni pa do spomladi, saj tudi njih lahko kombinirate za različne priložnosti in na različne stile. Investirajte v dober par gležnjarjev, ki vam bodo služili več sezon.

4. Črne hlače na zvonec

Kavbojke na trapez bodo navidezno podaljšale vaše noge in poudarile silhueto, črna barva pa bo enostavna za kombiniranje.

5. Kavbojke z visokim pasom

Tudi klasične modre 'jeanske' so nepogrešljive v vsaki omari. Ne glede na to, če preferirate model mom jeans, raven kroj ali tiste bolj oprijete - brez njih ne gre niti pozimi.

6. Pleten pulover

Da vas v najhladnejših mesecih ne bo zeblo, v svojo kapsulno garderobo dodajte kvalitetne pletenine iz denimo kašmirja, volne in alpake.

7. Velika torbica

Torbica, v katero lahko pospravite vse male in velike stvari, ki jih potrebujete čez dan - občasno tudi računalnik - je nepogrešljiv dodatek vsake ženske. Izberite tako, ki jo lahko nosite v rokah ali obesite čez ramo.

Black Week na Zalando

Svojo (kapsulno) garderobo lahko sedaj dopolnite z akcijami ob črnem petku, ki jih ponuja spletna trgovina Zalando. Poleg visokih popustov lahko uživate v brezplačni dostavi in vračilih, izbirate pa lahko med več kot 4 tisoč znamkami!

Celotno ponudbo poiščite na zalando.si.